Jídelníčky ke stažení
jídelníček 2. – 6. 6. 2025
jídelníček MŠ 2. – 6. 6. 2025
jídelníček BL 2. – 6. 6. 2025
jídelníček 26. – 30. 5. 2025
jídelníček MŠ 26. – 30. 5. 2025
jídelníček BL 26. – 30. 5. 2025
Jídelní lístek od 26. do 30. 5. 2025
Pondělí 26. 5. 2025
Polévka drožďová s vločkami (A: 01, 03, 07, 09)
Vepřové maso plovdivské, těstoviny, ovoce, čaj (A: 01, 03)
Omáčka mandlový křen, uzené maso, knedlíky houskové, ovoce, čaj (A: 01, 03, 07, 08)
Úterý 27. 5. 2025
Polévka z rybího filé se smaženými kuličkami (A: 01, 04, 07, 09)
Knedlíky tvarohové s ovocným přelivem, voda se sirupem (A: 01, 03, 07)
Hovězí kostky po burgundsku se zeleninou, rýže, voda se sirupem (A: 01, 09)
Středa 28. 5. 2025
Polévka hrachová s krutonkami (A: 01)
Kuřecí kari se zeleninou, rýže, ovoce, čaj (A: 07, 09)
Ryba filátko z lososa s citronovým pepřem, salát trhaný s rukolou, polníčkem a špenátem, bageta, čaj (A: 01, 04, 10)
Čtvrtek 29. 5. 2025
Polévka bramborová se sýrem (A: 01, 07, 09)
Čočkové ragů s vepřovým masem, chléb kmínový, bagetka, voda se sirupem (A: 01, 09)
Králík na slanině, kuskus se zeleninou, voda se sirupem (A: 01, 09)
Pátek 30. 5. 2025
Polévka drůbková se strouháním (A: 01, 03, 07, 09)
Krůtí výpečky, bramborové knedlíky, špenát dušený, čaj (A: 01, 03, 07)
Špagety carbonara s parmazánem, čaj (A: 01, 03, 07)
Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského, 02- Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 -Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 06 -Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu, 08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice avýrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky znich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 -Měkkýši a výrobky z nich