Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček 27. – 31. 1. 2025

jídelníček MŠ 27. – 31. 1. 2025

jídelníček BL 27. – 31. 1. 2025

jídelníček 20. – 24. 1. 2025

jídelníček MŠ 20. – 24. 1. 2025

jídelníček BL 20. – 24. 1. 2025

 

Jídelní lístek od 20. do 21. 1. 2025

 
Pondělí 20. 1. 2025

Polévka květáková s vločkami (A: 01, 07, 09)

one Vepřové kostky po cikánsku, těstoviny, čaj (A: 01, 03)
two Bramboráčky sypané sýrem, dip okurkový, čaj (A: 01, 03, 07)

Úterý 21. 1. 2025

Polévka čočková s kroupami (A: 01, 09)

one Nudle s tvarohem / perníkem/, ovoce, čaj (A: 01, 03, 07)
two Vepřové ragů se žampiony a sýrem, těstoviny, ovoce, čaj (A: 01, 03, 07, 09)

Středa 22. 1. 2025

Polévka kulajda (A: 01, 03, 07)

one Losos na bylinkovém másle, bramborová kaše, salát ovocný, čaj (A: 04, 07)
two Játra drůbeží na slanině, rýže, salát ovocný, čaj (A: 01)

Čtvrtek 23. 1. 2025

Polévka zeleninová s jáhly (A: 01, 07, 09)

one Kuře ala bažant, rýže, kompot, čaj, mléčná tyčinka (A: 01, 07)
two Jitrnicový prejt, brambory, zelí kysané, čaj, mléčná tyčinka (A: 01, 07, 12)

Pátek 24. 1. 2025

Polévka vepř. vývar s těstovinou (A: 01, 03, 09)

one Fazole v tomatové omáčce s krůtím masem, chléb, bagetka, ovoce, čaj (A: 01)
one Grilovaný hermelín se slaninou a brusinkami, brambory, yofresh, ovoce, čaj (A: 07)

 

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského, 02- Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 -Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 06 -Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu, 08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice avýrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky znich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 -Měkkýši a výrobky z nich