Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček 22. – 25. 4. 2025

jídelníček MŠ 22. – 25. 4. 2025

jídelníček BL 22. – 25. 4. 2025

 

Jídelní lístek od 22. do 25. 4. 2025

 
Pondělí 21. 4. 2025

VELIKONOCE

Úterý 22. 4. 2025

Polévka gulášová (A: 01)

one Dukátové buchtičky s krémem, ovoce, voda se sirupem (A: 01, 03, 07)
two Rizoto srbské s vepř. masem sypané sýrem, okurka kyselá, ovoce, voda se sirupem (A: 07)

Středa 23. 4. 2025

Polévka čočková (A: 01, 09)

one Vepřový řízek smažený, brambory, yofresh, salát okurkový, čaj (A: 01, 03, 07)
two Kuře na medu, rýže jasmínová, salát okurkový, čaj (A: 06, 07)

Čtvrtek 24. 4. 2025

Polévka zeleninová s kuskusem (A: 01, 07, 09)

one Kuřecí plátek přírodní, bramborová kaše, kompot, zelenina, voda se sirupem (A: 01, 07)
two Guláš vídeňský hovězí s osmaženou cibulkou, knedlíky houskové, zelenina, voda se sirupem (A: 01, 03, 07)

Pátek 25. 4. 2025

Polévka drůbková s kapáním (A: 01, 03, 07, 09)

one Vepř. pečeně hamburská smetan.( zelen., šunka, okur.), knedlíky houskové, ovoce, čaj A:(01, 03, 07, 09, 10)
two Kaše krupicová s lentilkami a grankem, ovoce, čaj (A: 01, 07)

 

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského, 02- Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 -Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 06 -Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu, 08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice avýrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky znich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 -Měkkýši a výrobky z nich