Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček od 22.4.2024-26.4.2024 

jídelníček MŠ od 22.4.2024-26.4.2024

jídelníček BL od 22.4.2024-26.4.2024 

jídelníček od 29.4.2024-3.5.2024 

jídelníček MŠ od 29.4.2024-3.5.2024

jídelníček BL od 29.4.2024-3.5.2024 

 

Jídelní lístek 22.4.2024 do 26.4.2024

Pondělí 22.4.2024

Polévka zeleninová s vejci (A: 01,03,07,09)

one Hrachová kaše s cibulkou, párek jemný, chléb kmínový, bageta, zeleninový bar, čaj, voda s citronem (A: 01,03,06,07,09)

 

Úterý 23.4.2024

Polévka drůbková s pohankou (A: 09)

one Masové kuličky v rajčatové omáčce, kolínečka, ovocný bar, čaj, voda s citronem, mléko (A: 01,03,07,09)

 

Středa 24.4.2024 

Polévka čočková (A: 01,09)

one Rybí filé pečené na másle, bramborová kaše, kompot, čaj, voda s citronem, jogurtový bar pro děti (A: 04,07)

 

Čtvrtek 25.4.2024 
Polévka bramborová s paprikou (A: 01,09)

one Zapeč. těstoviny s třemi druhy sýra a kuř. masem, salát okurkový, čaj, voda s citronem, mléko (A: 01,03,07)

 

Pátek 26.4.2024 

Polévka milionová se zeleninou a krupicí (A: 01,03,07,09)

one Guláš segedínský speciál, knedlíky houskové, ovocný bar, čaj, voda s citronem, mléko (A: 01,03,07,12)

 

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského,  02- Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 -Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich06 -Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu,  08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice avýrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky znich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 -Měkkýši a výrobky z nich