Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček od 8.7.2024-12.7.2024 

jídelníček MŠ od 8.7.2024-12.7.2024

jídelníček BL od 8.7.2024-12.7.2024 

jídelníček od 12.8.2024-16.8.2024 

jídelníček MŠ od 12.8.2024-16.8.2024

jídelníček BL od 12.8.2024-16.8.2024 

 

Jídelní lístek 8.7.2024 do 12.7.2024

Pondělí 8.7.2024

Polévka brokolicový krém s krutonky (A: 01,07)

one Kuřecí kari, těstoviny, čaj (A: 01,03,07,09)

 

Úterý 9.7.2024

Polévka fazolová se slaninou (A: 01)

one Rizoto srbské s krůtím masem sypané sýrem, okurka, čaj (A: 07)

 

Středa 10.7.2024 

Polévka krupicová s vejci (A: 01,03,07,09)

one Vepřové maso s baby mrkví, brambory, čaj (A: 01,07)

 

Čtvrtek 11.7.2024 

Polévka gulášová (A: 01)

one Rýžový nákyp s ovocem a mandlemi, čaj (A: 03,07,08)

 

Pátek 12.7.2024

Polévka zeleninová s tarhoňou (A: 01,03,07,09)

one Guláš segedínský speciál, knedlíky houskové, čaj (A: 01,03,07,12)

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského,  02- Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 -Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich06 -Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu,  08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice avýrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky znich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 -Měkkýši a výrobky z nich