Jídelníčky ke stažení
jídelníček od 25.9.2023-29.9.2023
jídelníček MŠ od 25.9.2023-29.9.2023
jídelníček BL od 25.9.2023-29.9.2023
jídelníček od 2.10.2023-6.10.2023
jídelníček MŠ od 2.10.2023-6.10.2023
jídelníček BL od 2.10.2023-6.10.2023
Jídelní lístek 25.9.2023 do 29.9.2023
Pondělí 25.9.2023
Polévka hrachová s krutonkami (A: 01)
Vepřová pečeně znojemská, rýže, salát okurkový, voda se sirupem, voda s citronem (A: 01)
Květákové placičky se sýrem a tvarohem, brambory šťouchané, salát okurkový, voda se sirupem, voda s citronem (A: 03,07)
Úterý 26.9.2023
Polévka zeleninový vývar s těstovinou (A: 01,03,09)
Omáčka koprová, vejce vařené, knedlíky houskové, ovocný bar, čaj, voda s citronem (A: 01,03,07)
Hovězí kostky, omáčka šípková, bramborová kaše, ovocný bar, čaj, voda s citronem (A: 01,07,09,10)
Středa 27.9.2023
Polévka hrstková se slaninou (A: 01,09)
Kuřecí plátek přírodní, kolínečka na přání Luďka, salát rajčatový s cizrnou, voda se sirupem, voda s citronem (A: 01,03)
Uzené maso zapečené v bramborách a smetaně, salát rajčatový s kukuřicí (A: 07)
Čtvrtek 28.9.2023
Svátek
Pátek 29.9.2023
Polévka hovězí s masem a nudlemi (A: 01,03,09)
Čevabčiči z krůtího masa, brambory maštěné máslem, yofresh, ovocný bar, čaj, voda s citronem (A: 01,07,10)
Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského, 02 - Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 - Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 06 - Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu, 08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich